Bloom Peri , Ejder Kızı , Winx Lideri
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 30 Localisation : Princess of Domino ! Kayıt tarihi : 26/02/07
| Konu: Horlama Diyogları ... Cuma Mart 02, 2007 6:57 pm | |
| horrr +abi kalk! -ne oldu? +abi bozuk darth vader gibisin...
-horrr +... -ne ne oldu? +kendi horlamana korktun! -haa.
-hanım kalk...horluyorum! +allah belanı versin samet.
-kapı çalıyor samet. +horrr.e açsana be deli karı..horr.. -sen niye açmıyorsun ayol ? +horr..çünkü uyuyorum..horr -uyuyor olamazsın çünkü benle konuşuyorsun. +uykuda konuştuğumu sen de mi biliyorsun deli karı -allah belanı versin samet.
-röhoharrrr +hiaaaa abi kalk -ha ne ne oldu? +boğazına yorgan kaçmış
-rükiye...horluyorsun canım... +hmm...off...ne var kaya? -horluyorsun tatlım. +ayol ne sinir adamsın ya.uykumun içine ettin.hem ben horlamam. -valla aslan gbi kükredin rükiyecim. +ay horlamam ben yaa. -ama bak kaydettim...inanmazsan dinle: horrrr...horrr +aaa valla kaydetmiş....çabuk sil onu.. -kalsın kalsın....ileride boşanırız hkime dinletirim -allah belani versin kaya
-horrrrrrr....kkhbbkhhhhh!!
+lan herif öldü mü lan?sameetttttttttttttttttt -.... +lan???sametttttt -hhhkkkhbbbkıbııı ııooooooaaahhhhhhhhhhh hhhhhhhh!!!! +yaşıyomuş
-- selami, selamiiiiii --hee ne oluyorr yaa --horluyorsun selamiii --karicigim ne horlamasi sen rüya görmüs olmalisin --simdi sana rüyayi gösteririm (kafaya terklik gelir) | |
|