Bloom un Sihirli Dunyasi Sihirli Dünyaya Hoşgeldiniz ! |
|
| Fıkralar ... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Bloom Peri , Ejder Kızı , Winx Lideri
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 30 Localisation : Princess of Domino ! Kayıt tarihi : 26/02/07
| Konu: Fıkralar ... Cuma Mart 02, 2007 6:51 pm | |
| Tüm Fıkralar Buraya !..
Kadının biri, 46 yasındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasıdayken, ölüme yakın, birden bir hayal görüyor. Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldimi?" Azrail cevap veriyor: " Hayir, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 günün var". Narkozdan uyandıgında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdittiriyor, dudaklarını doldurtturuyor vede gögüslerini düzelttiriyor. Kısacası: "Yeniden dogmus gibi" Daha uzun bir süre yasıyacagini bildigi için şimdi, ameliyatın degdigini düsünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Karsıdan karsıya geçiyorki tam, ambülans çarpiyor . Ölüyor. Azrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yasıyacagımı sanıyordum! Neden ozaman bana o ambülansın çarpmasını saglayıp, beni öldürttün?" Azrail cevap veriyor: "Kız, ben seni hiç tanıyamadım!!!" | |
| | | Bloom Peri , Ejder Kızı , Winx Lideri
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 30 Localisation : Princess of Domino ! Kayıt tarihi : 26/02/07
| Konu: Geri: Fıkralar ... Cuma Mart 02, 2007 7:02 pm | |
| SOS İSTER MİSİNİZ?
Elektrik supurgesi saticisi, bir apartman dairesininkapisini calmis, kapiyi acan bayana: - "Hanimefendi, bu elimde gormus oldugunuz kovanin icinde at pisligi var!" demis ve bu bir kova pisligi evin icine dogru savurarak dokuvermis. Sonra da: - "Hanimefendi, elimdeki elektrik supurgesi ile 10 dakika icinde bunu temizleyemezsem, bu boku yiyecegim..! Kadin saticiya soyle bir bakmis - "Beyefendi, ustune domates sosu da istermisiniz? Elektrikler kesik de..!" | |
| Konu: Geri: Fıkralar ... Cuma Mart 02, 2007 7:04 pm | |
| DON
Sultan en güvendigi adamini Arabistan'a hünkar göndermis. Hünkar, Arabistan'da gezerken bakmis, araplar entari giyorlar ama alta donlari yok. Bir rüzgar estimi, manzara felaket! Haber salmis, altina don giymeyenler kadi huzuruna çikartilip, hapsedilecek. Aradan günler geçmis Arabin bir tanesi don giymemis ve ilk rüzgarda olay farkedilmis. Kadi huzuruna çikartmislar. Kadi sormus;
-"Adin?" -"Aptülmecit" -"Baba adin?" -"Aptülleziz" -"Evli misin? -"5 tane karim var!" -"Kaç çocugun var? -"Ilkinden 15, ikincisinden 17, üçüncüsünden 16, dördüncüsünden 13, besincisinden 18 tane." Kadi kararini vermis ve söylemis: -"Aptulleziz oglu, Apdülmecit'in, don giymeye vakti -olmadigindan beraatine karar verilmistir!" | |
| Konu: Geri: Fıkralar ... Cuma Mart 02, 2007 8:21 pm | |
| YANIKLARI ATMA
Temel ile Dursun Amerika'da itfaiye teskilatina girerler, yangin ihbari alinir. Çok katli bir binada kreste yangin çikmistir. itfaiyeci merdiveni çalismaz. Temel yukari çikar. Dursun asagida kalir. Temel asagida bekleyen Dursun'un kucagiina çocuklari atmaya baslar. Temel atar, Dursun tutar, kaldirima koyar Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken besinci zenci çocukdur.. Temel birakir, Dursun yakalamak için kollarini açmaz. Çocuk paat yerde. Tekrar at, tut kenara koy, tut at kenara koy. Temel yine zenci çocuk atar. Dursun yine tutmaz. Çocuk paat gene yerde.. Dursun yukari bagirir: "Yaniklari atarak vakit kaybetme.." | |
| Konu: Geri: Fıkralar ... Cuma Mart 02, 2007 9:37 pm | |
| RAHİBELER...
Iki rahibe varmis biri matematikçi biri mantıkçı.. Bunlar bir aksam Karanlikta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe Mantikliya dönerek; -"Yaklasik 20 dakikadir bir Adam bizi takip ediyor ve gittikçe Yaklasiyor Su anda aradaki mesafe 50 metre" der. Bunun üzerine Mantikli rahibe Bunun Tek mantikli açiklamasi olabilecegini ve adamin Kendilerine tecavüz Edecegini ve daha hizli yürümeleri gerektigini Belirtir. Rahibeler daha Hizli yürümeye baslarlar. 2 dakika sonra matematikçi Rahibe: -"Adam DA hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor, su Anda 30 metre Arkamizda... O zaman mantik olarak kosmamiz gerekir." Rahibeler kosmaya baslar ve 3 dakika sonra matematikçi Rahibe -"O DA kosuyor ve arayi kapatiyor su anda mesafe 10 Metre...O zaman Mantik olarak bizi yakalayacak birimiz saga digerimiz Sola saparak Kiliseye Ulasmaya çalisalim en AZ birimiz kurtulur." .... Ve matematikçi saga dogru kosmaya mantikli sola dogru Kosmaya baslar. Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulasir ve telas içinde Beklemeye baslar. Aradan 40 dakika geçtikten sonra Mantikli rahibe Gelir. Matematikçi sorar ; -"Ne oldu NE yaptin ?" -"Adam beni takip etti artik mesafe üç-bes adima kadar Azalmisti, Mantik olarak daha fazla kosmanin anlami yoktu... -"Eeee..." -"Mantik olarak ben durdum adamda durdu." -"Sonra..." -"Mantik olarak ben etegimi kaldirdim oda pantolonunu Indirdi." -"Peki daha sonra...." -"Daha sonra NE olacak etegini kaldirmis bir rahibe Pantolonunu Indirmis bir adamdan DAHA HIZLI KOSAR..." | |
| | | Sky Eraclion Prensi , Uzmanların Lideri
| Konu: Geri: Fıkralar ... Cuma Mart 02, 2007 10:53 pm | |
| Birgün Temel ile oğlu otele gitmişler tabii teknolojiden hiç haberleri yok oğlu ile asansörün önünde duruyorlarmış şişman çirkin berbat bi kadın asansöre binmiş aşağıda çok güzel zayıf bi kadın inmiş Temel'de oğluna dönüp şöyle demiş -Oğlum git ananu getirde şu alete sokalım demiş | |
| | | | Fıkralar ... | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|