Bloom Peri , Ejder Kızı , Winx Lideri
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 30 Localisation : Princess of Domino ! Kayıt tarihi : 26/02/07
| Konu: Hamileyim Diyogları ... Cuma Mart 02, 2007 6:47 pm | |
| 01
-Nee hamiyle misin? Vay alçak bana bunuda mı yapacaktın? -Ay ne vuruyorsun be adam. Hamiyle deilim hamileyim. -Neee ben simdi babamı olacagim? -Evet -Hah bir baba olmadyığım kalmisti.
02
-Hamileyim askım. -Kimden? -Kimden olacak senden. -Sus bir de cevap veriyorsun. -Aa manyak mısın ne vuruyorsun?
03
-Hamileyim -Bahse var mısın? (adam kısırdır )
04
-Hamileyim -Aferin kız en sonunda bi ise yaradın -Ay mersi. -Hah söyle hade simdi git de tarlayı sür sallanma... -Böhüee(Ağlama efekti )
05
- Hamileyim Abdülrezzak ... - Yane - Çocugumuz olacak ... - Olmasa olmazmı
06
- Askım hamileyim ben .. - Kimden ulan .. -
07
- Karıcım.. Hamileyim ben.. - Ohaa.. Cezmi ohaaa..
08
- Sevgilim sana bi haberim var.. - Cidden mi? Hadi söyle o zaman.. - Tamam .. Sölicem ama bak.. Sonra hayalet görmüş gibi bakmak.. Çiglik atmak.. Benden kaçmak yok.. - Tamam canym.. - Bak söz ver.. - Ya sen bi söle.. Alalalala.. Kaçmam merak etme.. - Peki.. Ama bak kızmak da yok.. - Ya kadın dellendirme beni söle.. - Peki kapa gözlerini.. - O niye - Ay pardon hayatım yaa.. - Ya tamam kızım söleme hiçbisi.. Senlen mi uraşcam lan ben... Defol git ananın evine..Bi hafta gelme.. - Ama hayatım hamileyim ben - O zaman hiç gelme!
09
- Sevgilim sana süper bi haberim var - Neymiş ? - Hamileyim ben - Gerçekten mi - Gerçekten - Yemin et - Yemin ederim - Kuyruk salla - Ay adam hamileyim ben evlenelim artık çocuğumuz olacak - Ne güsel de ben zaten evliyim
10
- Rıza hamileyim ben - Sorduk mu? - Hayvansın rıza
11
- Rıza ben hamileyim - Ne zamandan beri ? - Galü beladan beri - Ne diyosun sen yaa ?
12 - Rıza hadi oyun oynayalym. sen bana bi futbolcu ismi söyle ben 'leyim' diyeyim. - Laaa! hamilemisin yoksa!? - Çok zekisin ryza
13
- Rıza hamileyim ben - Geçer. - Yuh.
14
- Muttalip, eeee ben, nasıl derler, iki canlıyım artık... - Vıı????... Kezban, kaç yıl sonra kedi olacan? - Ne kedisi muttalip? - Allan salaa kezban, 9 canlı ne zaman olacan onu demek istedim.. - Hayvanıyn Muttalip..
15
- Aşkım, ben hamileyim.. - iyi... - Insan bi sevinir demi.. - Necla ben hamileymişim gibi davranamam, hamile olan sensin..
16
Anne, baba ben hamileyim.. Baba: Nasıl oldu o? Anne: Rıza bu kızı biz nasıl yaptıysak aynısını onlar yapmış.. Baba: Ne kadar terbiyesizsin melahat, çoçukların yanında bu konular konuşulurmu? Anne ve kız: hönk
17
- Hamileyim aşkım - Bırak şimdi - Valla bak - Hani bakıyim | |
|