Bloom Peri , Ejder Kızı , Winx Lideri
Mesaj Sayısı : 181 Yaş : 30 Localisation : Princess of Domino ! Kayıt tarihi : 26/02/07
| Konu: Öğrenci Evleri Cuma Mart 02, 2007 6:21 pm | |
| ÖĞRENCİ EVİNE HIRSIZ GİRERSE
Öğr: abi sigaran var mı ya? Hırsz: masanın üstüne bıraktım iki tane. sen uyumaya devam et, ben gidiyordum zaten. Ö: eywallah abi. çıkarken kapıyı sıkı çek. biraz zor kapanıyor. H:tamam oglum sen yat
Ö:abi merhaba naapıyosun H:naapıyım lan bulasık yıkıyom Ö:hayrola abi tanıyamadım H:hırsızım lan ben utanın olm utanın Ö:hıı abi sen devam et zaten sıra sendeydi bu gun bi de makarna suyu koysana Ö:abi ne calcaksan cal işte ugrasma uyuyom H:su delphi notları nerde onları söle bari kırtasiyeye satiyim bari 5 milyon eder belki Ö:zorrrrr veririm onları ıkı saat yazdım ben H:edebiyatı ver bari Ö:masanın ustunde gıt al zzzzzzzz
H:kalk alooov kalk! tü! bu ne pislik, kalk arkadaşına sordum sıra sendeymiş Ö! noolyo yaa H: ver bakiim o sopayı... şu toza bak... Ö:ama? H: çekil... çekil... ulan şu dagınıklıga bak... la ya bi misafir gelse? Ö: ha? H:ben bulasıga gırıyom sende tuvaleti temizle
H:kalk lan kalk şunları yerleştir Ö:höö.. sen kimsin ? abi bunlar ne.. saat. radyo. off off tabak. gümüş kaşık.. H:gençlik günlerim aklıma geldi dayanamadım Ö:ağlama abi. bi bak makarna varmı o torbada
H: ulan bu ne dağınık böyle Ö: abicim öğrenci evi bi el at toplayalım hadi H: bak yardım ederim ama pc yi götürcem giderken Ö: neden abi yaww H: kardeşim işim bu benim Ö: eyvallah abi sen öle diosan öledir (aynı gün akşam) Ö2:beeerk pc nerde beee Ö: Ya sabah çok iyi bi abi geldi evi topladık baksanıza Ö2:kimmiş oğlum o iyi abi Ö : ya tanımıyorum evi toplamana yardım ederim ama pc yi alırım giderken dedi bende tamam dedim Ö2:laaaan laaaan salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak........................
H: olm 17 senelik hırsızım ilk defa böyle boş ve piss kokulu bi ev görüyorum.. Ö: hırsızmı abi bana bişi yapma ne istiyosan alabilirsin.. H: kafamı geçiyosun olm sen ne varda neyi alcam ala alaaa... al şu paralarıda bişiler alın temizletin şu evi bidaa görmiyim.. Ö: höö .. peki abi..
H: abi işte bu ev H2:iyi olum hadi girelim H: abi bu ne yaa fenerin pili bitti herlade evdeki hiç bir şeyi göremiyorum.. H2: lan salak fenerde poblem yok. evde var problem. H: nasıl yanii H2:lan gerizekalı burası öğrenci evine benziyo H: ee ne olmuş ki H2: Allah cezanı versin... H: ya abi ne var bundaa. H2:olum fener ışık veriyoda ışığı alacak mücevher eşya filan yok. boş boş duvar her yer.. H:yaa abi acıdım ben şimdi bu öğrencilere. H2: yaa olum gör gör.. H: abi şu diğer evden aşırdıklarımız varya.. H2: eee H: onları sevabına buraya bıraksak diyorum haa H2:iyi fikir ulan.. sevaptır. sadakamız olsun anasını satayım.. H: abi büyüksün. H2:ee öyleyim
Ö: Sen kimsin nan H: benmi şey Ö: kimsin dedim kaldır ellerini. H: evini soyacaktım sadece,effet elini ayagını öpiyim,bırak gideyim. Ö: affetmemi istiyomusun? H: evet evet. Ö: o zaman önce kirli çamasırlarımı yıka..ardından gömlekleri ütüle,sonra bulasıkları yıka affederim H: emredersin abi. Ö: ulan şansa bak keske her ay böyle hırsız girse yırttık falla
H: Hadi oglum bak ben planı yaptım bu evi soycaz bu gece H2: Tamam abi hadi girelim H: hee girdik başla bak mucehver falan ne bulursan topla H2:Abi abi H:ne oldu yine H2:Abi burda bişey yok ki H: nasıl yok laannn H2:Abi bi halı var iki koltuk H: bırak onları neyapalım bee H2:mutfaga bi bakayım abi ben H:tamam hadi çabuk ol H2:bu neyaaaaaaaaa H: Buldunmu lan ne kadar para varmış ? H2: Ne parası abi tezgah pislikle dolmuş H: Hadi gel bi el atalımda temizleyelim H2 aan salak biz temizlikçimiyiz hırsızız biz H: Yazık abi ya H2:al şu mucehverleri bırak ta evi temizlesinler H: Hadi abi sırf zarar bu ev kaçalım H2: çabuk lan uyanmasınlar bunlar şimdi açtır yemek falan da ister H: hadi topuklayalım
Hırsız: Ulen şu eve bir giriyim kapısıda sağlam değil Ev Sahibi: Aha yakaladım 3 aylık kirayı alalım koçum Hırsız: Abicim ben bu evde kalmıyorum Ev Sahibi: Giren çıkan belli değil yalan söyleme Hırsız: Ev Sahibi: Kira aslanım kiraa Hırsız: Abi ne kadardı ? | |
|