Bloom un Sihirli Dunyasi

Sihirli Dünyaya Hoşgeldiniz !
 
AnasayfaPortalliGaleriSSSAramaKayıt OlÜye ListesiKullanıcı GruplarıGiriş yap

Paylaş | 
 

 ::İn Flames::

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
CriMe
Mod ve Ötesi
Mod ve Ötesi
avatar

Mesaj Sayısı : 129
Yaş : 24
Localisation : İzmir
Kayıt tarihi : 01/03/07

MesajKonu: ::İn Flames::   Perş. Mart 01, 2007 4:52 pm

Anders Friden - vokal
Jesper Strömblad - gitar
Björn Gelotte - gitar
Daniel Svensson - davul
Peter İwers - bass

Diskografi:
1994 - lunar strain
1994 - subterranean ep
1995 - the jester race
1997 - black-ash inheritance (bkz: black ash inheritence) shaped mcd
1997 - whoracle
1999 - colony
1999 - lunar strain&subterranean (bkz: lunar strain subterranean) re-release
2000 - clayman
2001 - the tokyo showdown live cd
2002 - the jester race~black-ash inheritance (bkz: the jester race black ash inheritance) re-release
2002 - reroute to remain
2002 - whoracle deluxe
2002 - cloud connected single
2003 - trigger ep

_________________

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.ebenvedigerleri.net
 
::İn Flames::
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bloom un Sihirli Dunyasi :: Sanatçılar :: Yabancı Sanatçılar-
Buraya geçin: